Sunday, November 29, 2015

Jelly Gamat Gold G di Apotek

Jelly Gamat di Apotek - Kandungan kolagen dalam timun laut mampu mencegah kelebihan pengeluaran asid perut, supaya hakisan membran mukus perut dapat dielakkan. Curcumin sebagai bahan alkaloid antiseptik berfungsi untuk merangsang dinding hempedu pundi hempedu merembeskan. Supaya sistem penghadaman berfungsi dengan sempurna. Selain ubat-ubatan mengurangkan asid perut yang tinggi secara semula jadi jeli gamat emas g berkesan dalam mencegah berlakunya kanser perut sebagai gejala maju daripada asid penyakit perut.

Timun laut adalah bahan utama yang tinggi asid menurunkan ubat gastrik secara semulajadi Jelly Gamat Gold G mengandungi antiseptik semulajadi yang mampu meneutralkan keasidan perut dan juga membunuh bakteria Helicobacter pylory menyebabkan asid perut dan ulser.

Penyelidikan yang dijalankan di beberapa buah universiti di Malaysia selama 8 tahun menunjukkan bahawa Timun Laut boleh meningkatkan peredaran darah, mencegah tersumbat kolesterol dalam salur darah, melancarkan fungsi buah pinggang, meningkatkan kadar metabolisme, membantu menurangi sakit sendi (arthritis), kencing manis dan tekanan darah tinggi, mempercepatkan penyembuhan luka, kedua-dua luka luar dan kecederaan dalaman, dan juga sebagai ubat asid perut (ulser) adalah sangat berkesan, selamat dan tiada kesan sampingan. http://sutoro.web.id/spare-part-mobil/2255

No comments:

Post a Comment